Kvalitetstjek af backlinks

 

Sider der er blevet linket:

Med denne SEO365 rapport vil du få en komplet liste over alle indgående links til din hjemmeside. I kolonnen "Status" vil du se, om et given link er godt for din linkprofil.

 

 

 

Sammenkædning af domæner:

Søgemaskiner er sikre på, at 1 link fra 100 domæner er bedre, end 100 links fra ét domæne. Brug "Linking Domæne" rapporten til at kontrollere, om de forbundne domæner er forskellige nok til at bevise dit websites berettigelse.

 

 

 

Linktekster:

Analysere, hvilke og hvor ofte tekster bruges i dine backlinks. Linktekster hjælper søgemaskiner til at forstå, hvad dit website handler om. Husk, at alt for mange nøjagtige matchende linktekster kan opfattes som spam.

 

Mest linkede sider:

Få at vide, hvilke sider på dit website der har de fleste backlinks. Disse sider kan have de højest rangerende positioner og bringe betydelig mængde besøgende. Overvej at optimere disse sider bedre for hurtigere konverteringer.

 

Konkurrent Link profil:

Sammenligne antallet af dine samlede backlinks, mangfoldigheden af ​​forbinder domæner, antal .GOV og .edu domæner links og nofollow links, der passerer nogen link juice til de linkede sider med dine konkurrenters målinger.

 

 

Widgets:

Backlink kvalitetstjek af widgets hjælper dig med et hurtigt skøn over antallet af backlinks der peger på dit website, antal af links der ​​forbinder domæner, deres værdi og toksicitet. Du bliver underrettet om eventuelle linkprofil ændringer, så du kan reagere så hurtigt som muligt.

 

 

 

Kontakt

VK DATA ApS
Bønderbyvej 21
6270 Tønder
Danmark

+45 73 73 788 88
info@vkdata.dk